Welkom by my blog!

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 09:13

Welkom by my maandelikste blog! My naam is Donique en ek is een van duisende kunstenaars wat opsoek is na haar eie unieke styl. Ek weet jy gaan die proses saam met my geniet, want kreatiwiteit is so inspirerend en wie weet, dalk leer jy ook iets!

Elke maand sal jy sien waarmee ek besig is. Van tegnieke uitprobeer of sien hoe ek ‘n kuns werk maak en natuurlik nuwe, beskikbare kunswerke en uitstallings.

Ek hoop jy geniet my blog so veel soos wat ek geniet om kuns te maak!

 

Welkom op mijn maandelijkse blog! Mijn naam is Donique en ik ben een van de duizenden kunstenaars die op zoek zijn naar haar eigen unieke stijl. Ik weet dat je het samen met mij leuk zult vinden, want creativiteit is zo inspirerend en wie weet leer jij er ook nog iets van!

Iedere maand zie je waar ik mee bezig ben. Van technieken uitproberen of zien hoe ik een kunstwerk maak en natuurlijk nieuwe, beschikbare kunstwerken en tentoonstellingen.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan mijn blog als ik aan het maken van kunst!

 

Welcome to my monthly blog! My name is Donique and I am one of thousands of artists looking for her own unique style. I know you will enjoy the process with me, because creativity is so inspiring and who knows, maybe you will learn something too!

Every month you will see what I am up to. From trying out techniques or seeing how I make a work of art and of course new, available artworks and exhibitions.

I hope you enjoy my blog as much as I enjoy making art!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.